Изненада

ОНЯ ДЕН СЕ ПОРЯЗАХ И КАКВО БЕШЕ ОЧУДВАНЕТО МИ,ЧЕ ОТ РЪКАТА МИ ПОТЕЧЕ ...СИНЯ КРЪВ. НИТО ВРЕМЕТО,НИТО МЕТАМОРФОЗИТЕ МУ УСПЯХА ДА СЛОМЯТ АРИСТОКРАТА В МЕН И ДА ПРОМЕНЯТ СИЛНАТА МИ ЖАЖДА ЗА ЖИВОТ,ЕМОЦИИ И РАЗНООБРАЗИЕ.

Добре дошли в моя личен БЛОГ


Нямам претенции нито да е най-добрия,нито да е най- красивия! Важно е ,че го има! Желая коментарите Ви да са добронамерени,защото иначе ще бъдат изтрити!
Надявам се на Вашата добросъвестност и адмирации на това,което съм направил с едната цел - да Ви допусна по-близо до себе си !
Наскоро ,без да искам изтрих БЛОГА си. Този БЛОГ! Страхотно се ядосах!Зазвънях къде ли не - включително и в централата на GOOGLE (там работи синът на мой добър приятел). Мобилизирах цяла рота ХАКЕРИ, посетих комшията си Гошо Маринов,който е голям спец по компютрите, с когото написахме е-мейл до администраторите на BLOGER иии... О-О-О, НЕБЕСА ! Възстановиха ми БЛОГА! Благодаря им от все сърце!Междувременно си направих нов БЛОГ и сега ще водя и двата.Оттук ще влизам в новия си БЛОГ, а оттам в този.

20 септември 2008

И ТОВА ЛЯТО ОТМИНА...


И това лято отмина. Все още не мога да намеря духовния баланс ,за да седна и напиша нещо смислено и качественно.Добре беше.Цял месец живях като последния селянин сред цигани,турци,помаци и българи на село за да опозная още повече причините за падението на държавицата ни и виновниците за това страдания на народа. И го открих.Природата тази година е толкова щедра.Жито,ечемик, царевица,слънчоглед са с добиви отдавна непостигани.А народа страда,боледува,гладува.И кой е виновен?Явно не е Бог?Значи някой друг? Кой е той? Разследването в следващите постове ...

ЕДНО ПЕРФЕКТНО СЕМЕЙСТВО


Баща ми,дядо ми, леля Пенка и мамето. Едно перфектно селско семейство през най- цветущия период на България след освобождението. Леля Пенка е племенница на дядо- дъщеря на сестра му ,който я отглежда заедно с баща ми.Тя остава пълно сираче след като баща и е убит във Първата световна война,а майка и умира.Беше прекрасен човек.