Изненада

ОНЯ ДЕН СЕ ПОРЯЗАХ И КАКВО БЕШЕ ОЧУДВАНЕТО МИ,ЧЕ ОТ РЪКАТА МИ ПОТЕЧЕ ...СИНЯ КРЪВ. НИТО ВРЕМЕТО,НИТО МЕТАМОРФОЗИТЕ МУ УСПЯХА ДА СЛОМЯТ АРИСТОКРАТА В МЕН И ДА ПРОМЕНЯТ СИЛНАТА МИ ЖАЖДА ЗА ЖИВОТ,ЕМОЦИИ И РАЗНООБРАЗИЕ.

Добре дошли в моя личен БЛОГ


Нямам претенции нито да е най-добрия,нито да е най- красивия! Важно е ,че го има! Желая коментарите Ви да са добронамерени,защото иначе ще бъдат изтрити!
Надявам се на Вашата добросъвестност и адмирации на това,което съм направил с едната цел - да Ви допусна по-близо до себе си !
Наскоро ,без да искам изтрих БЛОГА си. Този БЛОГ! Страхотно се ядосах!Зазвънях къде ли не - включително и в централата на GOOGLE (там работи синът на мой добър приятел). Мобилизирах цяла рота ХАКЕРИ, посетих комшията си Гошо Маринов,който е голям спец по компютрите, с когото написахме е-мейл до администраторите на BLOGER иии... О-О-О, НЕБЕСА ! Възстановиха ми БЛОГА! Благодаря им от все сърце!Междувременно си направих нов БЛОГ и сега ще водя и двата.Оттук ще влизам в новия си БЛОГ, а оттам в този.

05 май 2008

АПРИЛИЙ 1876

На 29,30 април ,1 и 2 май заедно с войводите от комитета ( както ще наричам по - нататък комитет "Крум Страшний" ) извървяхме пътя на Априлското въстание ,от каменна Клисура до Великото нардно събрание на Оборище.Засега само ви слагам линкове към албумите,които успях да заснема,а когато си концентрирам и събера мислите ще ви информирам за времето прекарано по тези святи места.
Това" заптие" го залових на площада в Клисура изтеглих му ушите и извиках едни "въстанник" да му "резне" зелката.



То изглежда се засрами и след като влязоха руските войски в Клисура го гледам като руски войник .Този път не му издърпах ушите , а му подарих една дъвка. Между другото беше голям сладур . Беше въоръжен до зъби и много колоритен.

Уважаеми читателю.В никакъв случай недей тълкува мислите ми в посока разделяне или пък принизяване ролята на останалите клубове. Аз съм за съгласието и разбирателството, за уважението и доверието.Винаги съм бил плуралист и демократ,оптимист и враг на делението по всякакъв признак.Но, какво да ги правя останалите ,които ги вършат тия работи- доказателство че са българи. Тези албуми са моите "записки" по българския героизъм
Ето линковете към албумите:
http://www.imgshare.eu/museau/APRILSKOTO-VASTANIE-2008/
http://www.imgshare.eu/museau/selo-BANJA-2008/
http://www.imgshare.eu/museau/PANAGURISHTE---2008/
http://www.imgshare.eu/museau/OBORISHTE-2008/

Ето още снимки изпратени ми от Николай от Клисура( войводата от Клисура с дългата коса ) ...
http://www.imgshare.eu/museau/klissura-nikki/

http://www.imgshare.eu/nickinight/Klisura-1may-2008/

Албум с прекрасните снимки на фотографа от Карлово - МарО
http://www.imgshare.eu/museau/KLISSURA-2008-MARO/


...и тържественото честване на Гергьовден от войводите,комитите и момите от комитета

http://www.imgshare.eu/museau/GERGYOVDEN-2008/

ВРАЦА - 1 ЮНИ, ОКОЛЧИЦА - 2 ЮНИ, село ЧЕЛОПЕК, село БАНИЦА

http://www.imgshare.eu/museau/VRATZA-2008/

тържествата по случай 132 години от гибелта на апостола на свободата Панайот Волов в едноименното село

http://www.imgshare.eu/museau/selo-Panajot-Volov/

В памет на загиналите за свободата въстанници от четата на поп Харитон и бачо Киро в Дряновския манастир и възстановка на посрещането руските войски и българските хайдути в гр. Дряново -14 и 15 юни 2008 година

http://www.imgshare.eu/museau/DRJANOVO-14-06-2008/