Изненада

ОНЯ ДЕН СЕ ПОРЯЗАХ И КАКВО БЕШЕ ОЧУДВАНЕТО МИ,ЧЕ ОТ РЪКАТА МИ ПОТЕЧЕ ...СИНЯ КРЪВ. НИТО ВРЕМЕТО,НИТО МЕТАМОРФОЗИТЕ МУ УСПЯХА ДА СЛОМЯТ АРИСТОКРАТА В МЕН И ДА ПРОМЕНЯТ СИЛНАТА МИ ЖАЖДА ЗА ЖИВОТ,ЕМОЦИИ И РАЗНООБРАЗИЕ.

Добре дошли в моя личен БЛОГ


Нямам претенции нито да е най-добрия,нито да е най- красивия! Важно е ,че го има! Желая коментарите Ви да са добронамерени,защото иначе ще бъдат изтрити!
Надявам се на Вашата добросъвестност и адмирации на това,което съм направил с едната цел - да Ви допусна по-близо до себе си !
Наскоро ,без да искам изтрих БЛОГА си. Този БЛОГ! Страхотно се ядосах!Зазвънях къде ли не - включително и в централата на GOOGLE (там работи синът на мой добър приятел). Мобилизирах цяла рота ХАКЕРИ, посетих комшията си Гошо Маринов,който е голям спец по компютрите, с когото написахме е-мейл до администраторите на BLOGER иии... О-О-О, НЕБЕСА ! Възстановиха ми БЛОГА! Благодаря им от все сърце!Междувременно си направих нов БЛОГ и сега ще водя и двата.Оттук ще влизам в новия си БЛОГ, а оттам в този.

29 септември 2007

ИЗЛОЖБА НА ПТИЦИ И ЕКЗОТИЧНИ ЖИВОТНИ

Декоративни таралежчета от ЮАР










Тази година изложбата на гълъби,птици и екзотични животни беше изключително масова .Толкова много народ на едно място отдавна не съм виждал. Имаше всичко по- малко гълъби, декоративни кокошки,пауни, зайци, японски петлета, токачки, кучета, папагали, змии, рибки, гущери имаше един малък папагал "Жако" и няколко двойки декоративни таралежчета . Видях даже и стадо патки....Преобладаваха гълъбите, но ми се стори че нямаше елитни гълъбовъди този път.Хората се бяха подредили сами по края на пистата в два кръга,изложили стоката си и щъкаха насам натам да хванат някой "балък" или тях да ги прекара някой "специалист" по гълъбите.
Организацията на изложбата просто отсъстваше.Въпреки че има няколко НПО по тази тема никой не си беше мръднал пръста - да организира конференция или среща или каквото и да е .Беше пълно с шатри и микробуси продаващи кебапчета,бира и лимонада.Само дето не се чуваше чалга. Мястото беше великолепно - стария мотостадион, хора имаше отвсякъде.Не се мярна нито едни кандидат кмет освен Румен Русев от "АТАКА". Обиколих два пъти изложбата,поприказвах с този- онзи по най -различни теми, направих някоя и друга снимка и се прибрах. И си викам ,ако се разровя из Интернет кой зане колко природозащитни проекта ще открия,кой знае що пара се е изяла ,изпила и откраднала, а за същноста на проблема и неговия апогей - изложбата никой не си мръдна пръста.Жалко за любовта на хората към тези екзотични и красиви животни и птици. Въпреки всичко тя съществува и се развива. Хобито е по-силно от мизерията! Това е !

Няма коментари: